Politikanë të nivelit të lartë të partisë partnere, Partisë Demokratike në Berlin

Objektivi kryesor i vizitës ishte, që përmes diskutimeve teknike midis drejtuesve te Partisë Demokratike dhe Grupit Parlamentar CDU / CSU, të bëhet një inventar mbi përgatitjet e Shqipërisë për hapjen e negociatave, për të patur kështu një pamje më të qartë, se cilat janë hapat e mëtejshëm që Shqipëria duhet të ndërmarrë. me shume…

Migrimi: nga sfidë evropiane në katalizator të bashkëpunimit multilateral

Diskutim mes ekspertëve të fushës dhe pjesëmarrësve të interesuar nga organizata jofitimprurëse, nga Ministria e Jashtme dhe me diplomatë të rinj, që do të shoqërohet me një raport përmbledhës e këshillues për grupet e interesit me shume…

Takim i bursantëve të Fondacionit Konrad Adenauer

Fondacioni Konrad Adenauer ka përzgjedhur 9 bursantë të rinj. Ata janë studentë që kanë përfunduar bachelorin me rezultate të larta, sapo kanë filluar masterin dhe angazhohen në jetën shoqërore e politike të vendit. Në kuadër të kësaj, më datë 1 dhe 2 dhjetor, u organizua një tryezë e rrumbullakët në Buçimas, ku ish-bursantët dhe ato të sapo përzgjedhur, bashkë me ekspertë e të ftuar, u takuan për të diskutuar mbi përditshmërinë politike e shoqërore shqiptare sipas këndvështrimit të tyre. me shume…


Mirësevini

Fondacioni Konrad Adenauer është një fondacion politik gjerman. Me programet e tij brenda dhe jashtë vendit fondacioni ka si qëllim lirinë, drejtësinë dhe paqen në botë. Ai jep një kontribut efektiv për një mirëkuptim dhe bashkëpunim ndërkombëtar.

me shume…


Aktivitetet e deritanishme

15 shkurt
Diskutim

Pjesëmarrja e gruas në politikë

A është kjo epoka e gruas politike?

18 janar

Plotësisht e rezervuar

Prezantim libri

Thirrja për liri - studime mbi totalitarizmin dhe tranzicionin në Shqipëri

Prezantim libri

16 janar
Forum

Migrimi: nga sfidë evropiane në katalizator të bashkëpunimit multilateral

Policy Forum

9 - 11 dhjetor
Workshop

Politics and Bargaining

Publikime

Drejtuesit e KAS komentojnë politikën dhe mediat në Shqipëri

Intervistë për gazetën "Panorama"

Drejtori i Fondacionit Konrad Adenauer në Shqipëri, Walter Glos dhe drejtori i Programit për Median në Evropën Juglindore, Christian Spahr kanë komentuar në një intervistë të përbashkët me gazetën kryesore "Panorama" temat [...] me shume…

Monitoring the Berlin Process

From Paris to Trieste

On the eve of the 60th anniversary of the Rome Treaty, CDI/ShtetiWeb publishes in collaboration with KAS, FES and HSS the report "Monitoring the Berlin Process: from Paris to Trieste" me shume…

Politikanë të nivelit të lartë të partisë partnere, Partisë Demokratike në Berlin

Objektivi kryesor i vizitës ishte, që përmes diskutimeve teknike midis drejtuesve te Partisë Demokratike dhe Grupit Parlamentar CDU / CSU, të bëhet një inventar mbi përgatitjet e Shqipërisë për hapjen e negociatave, për të patur [...] me shume…

Të gjithë publikimet ›

Kontakt ›

Konrad-Adenauer-Stiftung

Zyra për Shqipërinë

Blv. "Dëshmorët e Kombit"
Kulla Binjake 1, Kati 11, Zyra A3
Tiranë
Shqipëri
Telefon +355 4 22 66 525

Mediat Shoqërore