Aktivitete

Data Titulli Vendi
 
13 - 17 gusht 2018 Takimi i eksperteve

"Një fushatë zgjedhore lokale komunikative dhe krijuese"

Me ftesë të Fondacionit Konrad Adenauer Stiftung, Danny Freymark dhe Gordon Hoffmann do të angazhohen në Shqipëri nga 13-17 gusht për një fushatë elektorale sa më komunikative dhe kreative. me shume…

Tiranë, Vlorë
Të gjitha aktivitetet ›

Aktivitetet e deritanishme

Data Titulli Vendi
 
15 - 18 qershor 2018 Workshop

Rinia dhe politikat vendore

KAS dhe NDI mbështesin Forumin Rinor të Partisë Demokratike që të mobilizojnë të rinj nga bashki të ndryshme të vendit për t'u angazhuar më shumë në nivel vendor në përkujdesje të gjeneratës së re me shume…

Premium Beach Hotel
4 - 9 qershor 2018 Workshop

Në qytetin tonë vendosim edhe ne!

Të rinjtë marrin pjesë në mënyrë aktive në politikat e qytetit të tyre Shkodër

Të rinjve në Shkodër duhet t´u degjohet zëri. Atyre duhet t'u jepet mundësia për të kontribuar në çështjet aktuale të politikës në nivel lokal dhe për të qenë në gjendje të marrin vendime. me shume…

Gjimnaze në Shkodër
29 - 30 maj 2018 Workshop

Sfidat e Shqipërisë drejt Integrimit

Më 29 dhe 30 maj, Fondacioni Konrad Adenauer organizon në bashkëpunim me Qendrën Evropiane një workshop interaktiv me temë "Sfidat e Shqipërisë drejt Integrimit" me shume…

Gjimnazi "Abaz Sheu", Tepelenë dhe "Asim Zeneli", Gjirokastër

Artikujt e evenimenteve

Në qytetin tonë vendosim edhe ne!

Të rinjtë marrin pjesë në mënyrë aktive në politikat e qytetit të tyre Shkodër

Të rinjve në Shkodër duhet t´u degjohet zëri. Atyre iu dha mundësia për të kontribuar në çështjet aktuale të politikës në nivel lokal dhe për të qenë në gjendje të marrin vendime. me shume…

Përmirësimi i njohurive dhe forcimi i rolit monittorues në implementimin e reformës në drejtësi

Fondacioni Konrad Adenauer dhe Qendra Europiane zhvillojnë trajnime, gjatë të cilave ekspertët do të trajtojnë tema mbi reformën në sistemin e drejtësisë, qartësimin dhe përmirësimin e njohurive të aktivistëve të shoqërisë [...] me shume…

Sfidat e Shqipërisë drejt Integrimit

Më 16 maj, Fondacioni Konrad Adenauer organizoi në bashkëpunim me Qendrën Evropiane në shkollën e mesme Lucjan Avgustini në Vaun e Dejës, një workshop interaktiv me temë "Sfidat e Shqipërisë drejt Integrimit". me shume…

Të gjithë artikujt e evenimenteve ›