Standardet evropiane për zgjedhje të lira

qershor 20 E marte

Data / Ora

20 qershor 2017, 10.30 - 12.30

Vendi

Hotel Xheko Imperial

Tipi

Prezantim libri

Prezantim libri

I disponueshëm edhe në Deutsch

Një bashkëpunim i Fondacionit Konrad Adenauer dhe Qendrës Evropiane me ekspertë të shkencave juridike, si Ledi Bianku, gjykatësi shqiptar në Strasburg dhe Oerd Bylykbashi. Ekspertët kanë hartuar një përmbledhje me komentet përkatëse të çështjeve kryesore të Gjykatës së Strasburgut dhe të vendimeve kryesore të Komisionit Zgjedhor të Shqipërisë, të cilat kontribuojnë për mbajtjen e një proçesi zgjedhor të lirë e demokratik në vend. Libri shpërndahet falas për të interesuarit.

Europäische Standards für freie Wahlen

Partneri kontaktues

Walter Glos

Head of Albanian Office

Walter Glos
Telefon +355 4 22 66 525