Puna, sfidat dhe përgjegjësitë e një grupi parlamentar opozitar

tetor 16 E hene

Data / Ora

16 - 19 tetor 2017

Vendi

Villa La Collina & Accademia Konrad Adenauer, Internationale Begegnungsstätte für Politik, Wirtschaft und Kultur, Via Roma 11, Griante-Cadenabbia, Itali. Shko tek faqja zyrtare ne internet ›

Tipi

Workshop

Deputetët e rinj dhe të sapozgjedhur të Partisë Demokratike do të përgatiten për punën e tyre në Parlament, veçanërisht në lidhje me punën dhe funksionimin e grupit parlamentar, grupeve te punes dhe komisioneve parlamentare.

I disponueshëm edhe në Deutsch

Si të vini tek ne

Pamje e zmadhuar e hartës

Partneri kontaktues

Walter Glos

Head of Albanian Office

Walter Glos
Telefon +355 4 22 66 525