Publikime

Politics and Bargaining

Lojë me role për forcimin e pluralizmit dhe angazhimit në kuadër të proceseve të transformimeve shoqërore në Shqipëri.

Fondacioni Konrad Adenauer dhe Instituti gjerman CIVIC ofruan së bashku në Përmet një trajnim për aktorë të rinj të pushtetit lokal. Trajnimi synoi të gjallërojë përfaqësimin aktiv të interesave në pushtetin lokal. me shume…

kontribute per aktivitetet | 21 mars 2018

DEKRIMINALIZIMI

Gjendja, problematika dhe pritshmëritë

Fondacioni Konrad Adenauer dhe Instituti i Studimeve Politike vijnë me botimin më të ri për 2018, studim mbi dekriminalizimin, i cili është në dy gjuhë, shqip dhe anglisht dhe përmbledh, sic theksohet në titull, gjendjen, problematikat dhe pritshmëritë. me shume…

Afrim Krasniqi | 23 shkurt 2018

“JU FLET RADIO......"

Konferencë mbi 27 vjetorin e rënies së komunizmit në Shqipëri

Rrëzimi i bustit të Enver Hoxhës më 20 shkurt 1991 është një ngjarje historike që ndikoi në rënien e regjimit komunist në Shqipëri. me shume…

kontribute per aktivitetet | 23 shkurt 2018

Campaign Bootcamp

Workshop mbi fushatat digjitale për të rinjtë e Partisë Demokratike para zgjedhjeve lokale 2019 me shume…

kontribute per aktivitetet | 15 shkurt 2018

Dita Botërore e Radios- RADIO SI ZË I KOMUNITETIT, HAPËSIRË INTERAKTIVITETI

Me rastin e Ditës Botërore të Radios, Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me Departamentin e Gazetarisë dhe Komunikimit të Universitetit të Tiranës organizuan forumin: "RADIO SI ZË I KOMUNITETIT, HAPËSIRË INTERAKTIVITETI" me shume…

kontribute per aktivitetet | 14 shkurt 2018