PAQJA AFATGJATE NË BALLKANIN PERËNDRIMOR PËRMES INTEGRIMIT NË BE

Procesi i integrimit në BE si mundësi për tejkalimin e konfliktit serbo-kosovar

prill 13 E merkure

Data / Ora

13 prill 2016, 10:50 - 13:30

Vendi

UNIVERSITETI I PRISHTINËS - FAKULTETI FILOZOFIK

Tipi

Prezantim libri

Preznatim i nje libri nga bashkepunimi ne mes te Universitetit te Prishtines, Fakulteti Filozofik dhe Fondacionit Konrad Adenauer, zyra ne Prishtine

I disponueshëm edhe në English

Libri është shkruar nga Prof. Arben Hajrullahu nga Universiteti i Prishtinës dhe merret kryesishte me procesin e integrimit evropian të rajonit, në veçanti me marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë dhe si procesi i integrimit në BE mund të shërbejë si një zgjidhje për një paqe afatgjatë në Ballkanin Perëndimor

Partneri kontaktues

Johannes D. Rey

Johannes D. Rey
Telefon +389 2 3217 075
Gjuhët: Deutsch,‎ English