Контакт

Контакт-лице

Johannes D. Rey

Раководител на претставништвото на фондацијата Конрад Аденуер во Македонија и Косово

Johannes D. Rey
Teл. +389 2 3217 075
Jазици: Deutsch,‎ English

Sandra Koljackova

програмски менаџер

Teл. +389 2 3217 075

Davor Pasoski

програмски менаџер

Teл. +389 2 3217 075

Daniela Popovska

програмски менаџер

Teл. +389 2 3217 075

Robert Janev

програмски менаџер

Teл. +389 2 3217 075

Aдреса

Konrad-Adenauer-Stiftung

ПРЕТСТАВНИШТВО ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Ристо Равановски 8
МК-1000 Скопје
Република Македонија
Teл. +389 2 321 70 75
Факс +389 23 21 70 76

Пристигнување

Зголеми ја картата