ЈАКНЕЊЕ ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА ВО ДЕЛОТ НА УПРАВУВАЊЕ СО ВОДИ

Jуни 9 Петок

Датум/време

9. Jуни 2017., 9.30-14.15

Meсто

Хотел Стоун Бриџ

Tип

Event

Фондацијата Конрад Аденауер во соработка со Машинскиот Факултет - Скопје со задоволство ве поканува на заедничката регионална конференција посеветена на темата "Поттикнување прекугранична соработка во делот на управувањето со води".

Исто така достапно во Deutsch, English

Конференцијата ќе биде одржана на 9 јуни 2017 година во хотелот Стоун Бриџ во Скопје. Оваа иницијатива е поддржана од Центарот за европски студии Вилфрид Мартенс од Брисел и има за цел да собере на едно место експерти од двете соседни земји, Македонија и Грција, кои ќе имаат можност да дискутираат и раменат искуства со врска со заеднички предизвици од областа на животната средина.

Контакт-лице

Johannes D. Rey

Раководител на претставништвото на фондацијата Конрад Аденуер во Македонија и Косово

Johannes D. Rey
Teл. +389 2 3217 075
Jазици: Deutsch,‎ English

Daniela Popovska

програмски менаџер

Teл. +389 2 3217 075