РЕГИОНАЛНА ЛЕТНА ШКОЛА ЗА БЕЗБЕДНОСТ 2017

Септември 29 Петок

Настанот е пополнет

Датум/време

29. Септември – 1. Oктомври 2017.

Meсто

Охрид

Tип

Seminar

КАС во соработка со Факултетот за безбедност-Скопје и Центарот за истражување и креирање политики ја организираат регионалната Летна школа за безбедност 2017. Проектот е поддржан од „Вилфред Мартенс“ Центарот за европски студии од Брисел

Исто така достапно во Deutsch, English

Овој настан е наменете за студенти од Факултетот за безбедност - Скопје, Институтот за политички науки - Солун, Сити колеџот од Солут и Факултетот за филозофија - Софија. Летната школа ќе овозможи на студентите да разменуваат мислења за соработка, координација и спроведување на безбедносната политика и стратешките насоки за миграцијата и безбедноста.

Контакт-лице

Johannes D. Rey

Раководител на претставништвото на фондацијата Конрад Аденуер во Македонија и Косово

Johannes D. Rey
Teл. +389 2 3217 075
Jазици: Deutsch,‎ English

Daniela Popovska

програмски менаџер

Teл. +389 2 3217 075