Fachkonferenz

„25 vjet demokraci parlamentare në Shqipëri“

Në nderim të seancës së parë parlamentare pluraliste Fondacioni Konrad Adenauer dhe Qendra për Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Integrim organizojnë më 22 prill 2016, ora 10.00 në Hotel Sheraton konferencën: „25 vjet demokraci parlamentare në Shqipëri“.

Details

Në nderim të seancës së parë parlamentare pluraliste Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim të Qëndrueshëm dhe Integrim organizon më datë 22 prill 2016, ora 10.00 në Hotel Sheraton konferencën: „25 vjet demokraci parlamentare në Shqipëri“. Pjesëmarrës në këtë konferencë do të jenë personalitete të jetës politike, si ish kryetarë të parlamentit që nga viti 90, deputetë, kryetarë komisionesh parlamentarë, protagonistë të jetës parlamentare në këtë cerek shekulli, si edhe akademikë, analistë, gazetarë, të cilët kanë ndjekur zhvillimet politike dhe jetën parlamentare në vend.

Në konferencë na nderon me pjesëmarrjen e tij edhe Presidenti i Bundestagut gjerman Prof. dr. Norbert Lammert.

Në këtë kuadër do të shfaqet për herë të parë dokumentari „Shqipëria, 25 vjet demokraci parlamentare“, i mundësuar për këtë rast nga KAS Tirana.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Sheraton Tirana Hotel
Sheshi Italia,
Tirane
Albanien

Anfahrt

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien