Forum

"Edukimi i gazetarëve në Europën Juglindore"

Programi i Medias për Europën Juglindore i Fondacionit Konrad Adenauer, organizon në datën 23 Prill, ora 10:00, panelin e diskutimit me temë: “Edukimi i gazetarëve në Europën Juglindore”.

Details

Gazetarët e mirëtrajnuar janë një aset i rëndësishëm për një demokraci moderne dhe shoqëri mediatike. Programi i Medias për Europën Juglindore i Fondacionit Konrad Adenauer, fton gazetarë, ekspertë të medias, akademikë dhe studentë, në një konferencë mbi trajnimin profesional dhe vlerat e gazetarëve të rinj.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Rogner
Bulevardi Dëshmorët e Kombit,
1234 Tiranë
Albanien

Anfahrt

Referenten

 • Christian Spahr
  • Head of the KAS Media Program South Europe
 • Dr. Sami Neza
  • University of Tirana
  • Vice-Chairman Audiovisual Media Authority
 • Viktorija Car
  • University of Zagreb: Orlin Spassov
  • University of Sofia
Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien