Workshop

"Përtej kufijve"

Fondacioni Konrad Adenauer organizon në datat 28 – 31 Tetor 2015 workshop-in ndërkombëtar "Përtej kufijve". Marrin pjesë 13 artistë të rinj nga Shqipëria dhe Serbia, të cilët do të theksojnë rendësine e dialogut nëpërmjet artit midis dy vendeve.

Details

Fondacioni Konrad Adenauer organizon në datat 28 – 31 Tetor 2015 workshop-in ndërkombëtar „Përtej kufijve“. Në këtë workshop janë të ftuar të marrin pjesë 13 artistë të rinj nga Shqipëria dhe Serbia, të cilët do të theksojnë rendësine e dialogut nëpërmjet artit, midis vendeve dhe kulturave të tyre, në këtë rast midis Shqipërisë dhe Serbisë.

Ky workshop synon të nxisë nëpërmjet artit dhe perceptimit të tij një vizion të ri të përbashkët, historik, kulturor dhe politik. Pjesëmarrësit kanë mundësinë, që nëpërmjet artit të komunikojnë, të shprehin ide të reja, si edhe te ndërtojne ura të reja për bashkëpunime të mëtejshme midis dy vendeve.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Albanian Center for Good Governance

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien