Forum

"Shqipëria në Procesin e Berlinit"

Më datë 5 Nentor 2015 do të zhvillohet në Hotel Tirana, konferenca "Shqipëria në Procesin e Berlinit”, një iniciativë e ShtetiWeb, e cila mbështetet nga Fondacioni Konrad Adenauer, Fondacioni Friedrich Ebert dhe Fondacioni Hans Seidel.

Details

Konferenca do të shpalosë kontekstin e Procesit të Berlinit, ndërveprimin me procesin e asociimit në BE, pozicionin e përgjithshëm të aktorëve kryesore, mekanizmat e zbatimit (si Komitetin e Investimeve Kombëtare, Grupet Sektoriale te Punës, tipologjine e projekteve te financueshme, mekanizmat e financimit, Listën Unike të Projekteve Prioritare, etj., dhe do të analizojë progresin e arritur që nga konferenca e Berlinit në Gusht 2014.

Pjesëmarrësit do të diskutojnë mbi objektivat kombëtare të vendosura në Samitin e Vjenës dhe mënyrat se si qeveria, parlamenti, biznesi dhe shoqeria civile, etj., duhet të bashkëpunojnë për një përgatitje efikase për Samitin e Parisit në 2016.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Tirana International
Sheshi SkenderbejTel. +355 42 234185; Fax +355 42 234188;e-mail:hotel@hoteltirana.com.al,
Tirane
Albanien
Zur Webseite

Anfahrt

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien