Seminar

“What`s next? - The day after the candidate status”

Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me Qendrën Europiane organizojnë seminarin dyditor me titull "What`s next? - The day after the candidate status”.

Details

Në kuadrin e Javës Europiane, Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me Qëndren Europiane, zhvillojnë me dt. 4 dhe 5 Maj, seminarin dyditor me titull “What`s next? - The day after the candidate status”.

Ky seminar synon të pajis të rinjtë me më shumë njohuri në lidhje me mundësitë dhe detyrimet që do të ketë Shqipëria nga marrja e statusit të vendit kandidat. Për më tepër përmes këtij projekti kemi për qëllim të rrisim bashkëpunimin rajonal midis të rinjve të Ballkanit Perendimor, pasi pjesmarrës do të jenë edhe të ftuar nga Kosova, Serbia dhe Maqedonia.

Gjatë këtij eventi do të bëhet edhe prezantimi i broshures “Pasaporta ime Evropiane”, bashkëpunim i Qendrës Europiane dhe Fondacionit Konrad Adenauer.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Carlsberg

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113
Formati JEPG i broshures KAS Tirana