Event

Dita Kombëtare e Rinisë: Roli i organizatave rinore në një parti politike

Aktivitet me rastin e ditës kombëtare të rinisë

Details

Fondacioni Konrad Adenauer dhe Forumi Rinor i Partisë Demokratike, FRPD, organizojnë më 8 dhjetor, në ditën kombëtare të rinisë, një event ku do të diskutohet për rolin e organizatave rinore partiako-politike 27 vjet pas rrëzimit të diktaturës totalitare komuniste. Në takim përshëndet z. Patrick Voller, përfaqësues i Partisë Popullore Evropiane.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Godina Liria, Qyteti Studenti

Referenten

 • Patrick Voller
  • Sekretari për Marrëdhëniet me Jashtë
   • Partia Popullore Evropiane

    Themen

    Bereitgestellt von

    Auslandsbüro Albanien