Workshop

E Drejta Europiane e Azilit

Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me Qendren Europiane zhvillojnë më datë 12.04.2016 në Korçë tryezën e rrumbullakët me temë „ E Drejta Europiane e Azilit“.

Details

Më datë 12 prill do të zhvillohet ne Korçë nga Fondacioni Konrad Adenauer dhe Qendra Europiane tryeza e dytë e rrumbullakët e serisë së aktiviteteve me temë „ E Drejta Europiane e Azilit“.

Më këtë aktivitet synohet njohja më e mirë e këtyre të drejtave europiane si edhe përmirësimi në trajtimin e situatës së rënduar nga kërkesat e shtuara për azil në Europë.

Në këtë kuadër do të prezantohet edhe broshura “Guidë për të drejtën e azilit”

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Universiteti “Fan S. Noli”, Korçë

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien