Workshop

Fondacioni Konrad Adenauer sjell në Shqipëri nga data 27 tetor deri më 2 nëntor 2013 Prof. Dr. Jochen Frowein,

Fondacioni Konrad Adenauer sjell në Shqipëri nga data 27 tetor deri më 2 nëntor 2013 Prof. Dr. Jochen Frowein, ish drejtor i Institutit Max Planck në Heidelberg të Republikës Federale të Gjermanisë

Details

Fondacioni Konrad Adenauer sjell në Shqipëri nga data 27 tetor deri më 2 nëntor 2013 Prof. Dr. Jochen Frowein, ish drejtor i Institutit Max Planck në Heidelberg të Republikës Federale të Gjermanisë për të drejtën ndërkombëtare dhe kushtetuese, ish kryetar i Komisionit për të Drejtat e Njeriut në Strasburg, ekspert i shquar në cështjet e së drejtës kushtetuese, evropiane dhe ndërkombëtare.

Në kuadër të vizitës së tij, KAS organizon dy tryeza te rrumbullakta e dy ligjerata të hapura në universitete:

E hënë, 28 tetor 2013 – Tryeze e rrumbullaket me përfaqësues të Gjykatës Kushtetuese dhe Gjykatës së Lartë në ambjentet e Hotel Kotoni-t, Tiranë

E martë, 29 tetor 2013, ora 11.00 – Ligjerate e hapur në ambjentet e Fakultetit Juridik të Universitetit të Tiranës

E mërkurë, 30 tetor 2013 – Tryeze e rrumbullaket tek Shkolla e Magjistraturës

E enjte, 31 tetor 2013 ora 12.00 –Ligjerate e hapur në ambjentet e Fakultetit Juridik të Universitetit të Vlorës

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

hotel Kotoni

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien