Fachkonferenz

Jehonat e së kaluarës – Zërat e së ardhmes

Fondacioni Konrad Adenauer organizon

Details

Fondacioni Konrad Adenauer organizon më datë 18 dhe 19 tetor 2013 pranë Hotel Sheraton Tirana konferencën ndërkombëtare me titull: „Jehonat e së kaluarës – Zërat e së ardhmes“ me pjesëmarrjen e albanologut të shquar gjerman Prof. Dr. Wilfried Fiedler dhe albanologëve e studiuesve të tjerë të huaj e vendas.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Sheraton Tirana Hotel
Sheshi Italia,
Tirane
Albanien

Anfahrt

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien