Gespräch
Ausgebucht

Mes transparencës së veprimit të shtetit dhe mbrojtjes së personalitetit

Përvoja në trajtimin e periudhës së diktaturës në kontekstin e dosjeve të STASI-t

Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane sjellin në Tiranë të ngarkuarin Federal për Dosjet e Sigurimit të Shtetit të Ish-Republikës Demokratike të Gjermanisë, zotin Roland JAHN.

Details

Aktiviteti zhvillohet ditën e martë, me 2 qershor 2015, në orën 18:00, në ambjentet e Ambasadës Gjermane.

Z. Jahn do të mbajë para personaliteteve të vendit dhe ish-të burgosurve politikë, referatin me temë: “Mes transparencës së veprimit të shtetit dhe mbrojtjes së personalitetit- Përvoja në trajtimin e periudhës së diktaturës në kontekstin e dosjeve të STASI-t”.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Ambasada Gjermane

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien