Diskussion

Polit/teach Academy

Një aktivitet i Fondacionit Konrad Adenauer dhe Qëndresës Qytetare

Details

Fondacioni Konrad Adenauer dhe Qëndresa Qytetare organizojnë Polit/teach Academy në datat 30 qershor - 2 korrik 2020.

Qëllimi i Polit/teach Academy është të sjellë përballë të rinjve dhe publikut shqiptar qëndrimet objektive mbi sfidat dhe fenomenet me të cilat përballemi çdo ditë nga perspektiva e akademikëve, personazheve dhe njohësve më të mirë të këtyre fushave.

Programi i akademisë është ndërtuar në formatin e "talk show" me ndërhyrje interaktive nga pjesëmarrësit dhe kërkon të përcaktojë tema, proçese dhe dilema të cilat konsumohen nga opinioni publik dhe kanë qënë objekt debati për vitet e fundit në Shqipëri.

Si produkt i Polit/teach Academy do të jenë videot e shkurtra me përmbledhjet më të mira të pjesëmarrësve.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Rogner

Referenten

 • Adi Krasta
  • Afrim Krasniqi
  • Blendi Salaj
  • Enio Civici
  • Edlira Gjoni
  • Fabian Zhilla
  • Ardian Hackaj
  • Besart Kadia
  • Oriela Nebiaj
Kontakt

Zheni Korçari

Zheni Korcari

Programmkoordinatorin

Zheni.Korcari@kas.de +355 4 555 03 79