Buchpräsentation

Prezantimi i veprës “ Fjalor Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist”

Fondacioni Konrad-Adenauer ne bashkepunim me Institutin e Studimeve te Krimeve dhe Pasojave te Komunizmit organizojnë

Details

Fondacioni Konrad-Adenauer ne bashkepunim me Institutin e Studimeve te Krimeve dhe Pasojave te Komunizmit organizojne ne sallën e Gjenocidit Komunist në Muzeun Historik Kombëtar, më 7 nëntor 2013, ora 11:00

prezantimin e veprës “ Fjalor Enciklopedik i Viktimave te Terrorit Komunist”, vëllimi II. Në këtë vepër pasqyrohet persekutimi politik nominal i qytetarëve shqiptarë nga organet shtetërore të diktaturës komuniste.

Fjalor Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Muzeu Historik Kombëtar

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien