Fachkonferenz

Thirrja për liri

25 Vite të Lëvizjes për Demokratici në Shqipëri

Fondacioni Konrad Adenauer organizon në bashkëpunim me Departamentin e Historisë pranë Fakultetit të Historisë dhe të Filologjisë, konferencën shkencore me titull: "Thirrja për liri! 25 Vite të Lëvizjes për Demokraci në Shqipëri!"

Details

Konferenca zhvillohet në tre panele:

1.Stalinizmi dhe Komunizmi në Shqipëri

2.Hulumtimet shqiptare mbi komunizmin

3.Shqipëria në tranzicion

Në orën 19.00 të mbrëmjës në hollin kryesore të Muzeut Historik Kombëtar hapet ekspozita fotografike me të njëjtën tematikë.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Muzeu Historik Kombëtar, Salla UNESCO

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien