Schedule

Strengthening Local Communities and Local Leaders - the Process of Strengthening of Participatory Democracy Leadership

28 February - 3 March 2015

Napalai Hotel, Udon Thani Province

Saturday, 28 February 2015

15.00 - 17.00 hrs.
17.00 - 18.00 hrs.
18.00 - 19.00 hrs.
19.00 - 20.00 hrs.
Registration
Introducing and explaining about training course
Lunch
Group Relation Activities

Sunday, 1 March 2015

08.00 - 09.00 hrs. - Registration

09.00 - 10.30 hrs. - Opening Ceremony

- Report by Mrs. Norarut Pimsen

Secretary - General of the Senate acting as

Secretary-General of the National Legislative Assembly

- Opening Ceremony and Orientation by

Prof. Pornpetch Wichitcholchai

President of the National Legislative Assembly

- Welcoming by

Governor of Udon Thani Province

- Presentation of the souvenir

10.30 - 10.40 hrs. - Break time

10.30 - 12.00 hrs. - Introducing objectives of the project

- Introducing project executives, Lecturer and group

- Participants meet group facilitators

- Setting up rules and request

12.00 - 13.00 hrs.	- Lunch
13.00 - 15.00 hrs.	- Power and Duties of the National Legislative Assembly
15.00 - 17.00 hrs.	- Life and Politics
17.00 - 18.00 hrs.	- Dinner
18.00 - 19.30 hrs.	- King and Democracy
Monday, 2 March 2015	
08.00 - 08.30 hrs.	- Registration
08.30 - 09.00 hrs.	- Lesson Review
09.00 - 10.30 hrs.	- Political reform and new constitution
10.30 - 12.00 hrs.	- Personality and leadership development
12.00 – 13.00 hrs.	- Lunch
13.00 - 16.00 hrs.	- Field trip
16.00 - 17.00 hrs.	- Interchange opinion about field trip
17.00 - 17.30 hrs.	- Discussing in group about Thailand reform
17.30 - 18.30 hrs.	- Dinner
18.30 - 21.00 hrs.	- Presenting ideas for Thailand reform
Tuesday, 3 March 2015	
08.00 - 08.30 hrs.	- Registration
08.30 - 09.00 hrs.	- Lesson Review
09.00 - 10.30 hrs.	- Democratic Network establishing and planning political
	activities in the future
10.30 - 12.00 hrs.	- Presenting the future political activities
12.00 - 13.00 hrs.	- Lunch
13.00 - 14.00 hrs.	- Evaluation and conclusion training course
14.00 - 14.30 hrs.	- Watching video and pictures collected form the course
14.30 - 15.30 hrs.	- Certificate giving Ceremony
15.30 hrs.	- End of Program
