Schedule

Strengthening Local Communities and Local Leaders - the Process of Strengthening of

Participatory Democracy Leadership

23 - 26 May 2015

Leelawadee room, 5th floor, Furama Hotel, Chiang Mai province

Saturday, 23 May 2015

15.00 – 17.00 hrs.	- Registration
17.00 – 18.00 hrs.	- Orientation
18.00 – 19.00 hrs.	- Dinner
19.00 – 20.00 hrs.	- Ice breaker activities

Sunday, 24 May 2015

08.00 - 09.00 hrs.	- Registration
09.00 - 10.30 hrs.	- Opening Ceremony
	- Welcoming by Mr. Suriya Prasartbandit
	Governor of Chiang Mai
	- Report by Mrs. Norarut Pimsen
	Secretary - General of the Senate acting as
	Secretary-General of the National Legislative Assembly
	- Opening Ceremony and Orientation by
	Prof. Pornpetch Wichitcholchai
	President of the National Legislative Assembly
	- Presentation of the souvenir
	- Coffee break
10.00 – 12.00 hrs.	- The authority of the National Legislative Assembly in the
	context of the mission of the Commission.
12.00 – 13.00 hrs.	- Lunch
13.00 – 14.00 hrs.	- Introducing objectives of the project
	- Introducing project executives, Lecturer and group
	- Participants meet group facilitators

- Setting up rules and request

14.00 – 16.00 hrs.	- Life and Politics
16.00 – 18.00 hrs.	- King and Democracy
18.00 hrs.	- Dinner

Monday, 25 May 2015

00.00 00.00 km	Desistantian
08.00 – 08.30 hrs.	- Registration
08.30 – 09.00 hrs.	- Lesson Review
09.00 – 11.00 hrs.	- Political reform and the new constitution drafting
11.00 – 12.00 hrs.	- Political participant of the citizen
12.00 – 13.00 hrs.	- Lunch
13.00 – 14.00 hrs.	- Personality and leadership development
14.00 – 15.00 hrs.	- Group discussion on the country reform and the ideal
	leader
15.00 – 17.00 hrs.	- Presenting ideas for country reform
17.00 – 18.30 hrs.	- VDO presentation about the role and responsibility of
	the office of the Secretariat of the Senate
	- Communication channel with the National Legislative
	Assembly (NLA) / the National Reform Council (NRC) /
	the Constitution Drafting Committee (CDC)
	- Certificate giving Ceremony
	- Democratic Network establishing for political
	activities planning in the future
	- Presenting the future political activities
	- Evaluation and selection of the network
	representative
18.30 hrs.	- Dinner

Tuesday, 28 April 2015

08.00 - 08.30 hrs.	- Registration		
08.30 – 09.00 hrs.	- Lesson Review		
09.00 – 09.30 hrs.	- Watching video and pictures collected form the course		
09.30 – 12.00 hrs.	- Study Tour at the Huai Hong Khrai Royal		
	Development Study Center in Doi Saket sub-district		
12.00 - 13.00 hrs.	- Lunch		
13.00 – 14.00 hrs.	- Lesson Learned from the Study Tour		
14.00 hrs.	- End of Program.		

Remark : Program is subject to change

- 1. Coffee Break <u>Morning</u> 10.00 hrs. <u>Afternoon</u> 14.00 hrs.
- 2. Each course will provide a Q & A session