The Administrative Court's Youth Camp, Class of 8/2015 Under the Project on the Administrative Justice for Youths From 30th June to 3rd July 2015

At the Administrative Court Premises and Banna Resort, Nakhon Nayok

Tuesday 30th June 2015

08.30 – 09.15 hrs. - Registration

09.15 – 09.50 hrs. - VDO Presentation on the Administrative Court

- Project Presentation

09.50 – 10.00 hrs. - Opening Remarks

10.00 – 10.30 hrs. - Address delivered by Secretary-General of the

Office of the Administrative Courts

10.30 – 12.00 hrs. - Educational Tour on the Administrative Trial of the

Central Administrative Court and Court Tour:

1) Trial Room 8, 3rd Floor

2) Facts Inquiry Room 4 and Room 6, 2nd Floor

3) Public Law Library and Administrative Court Museum,

2nd Floor

Presented by the Administrative Court Officials working at the Central Administrative Court and the

Bureau of Public Law Library

12.00 – 13.00 hrs. - Lunch

13.00 – 14.00 hrs. - Departure for Banna Resort and Spa Hotel,

Nakhon Nayok

14.00 – 17.00 hrs. - Lecture on "People's Administrative Court" given by

Secretary-General of the Office of the Administrative Courts

17.00 – 18.00 hrs. - Leisure

18.00 – 19.00 hrs. - Dinner

19.00 – 21.00 hrs. - Recreation/Activity Group

Organized by Mr. Thuanthong Thongtem and his team

Wednesday 1st July 2015

08.30 – 09.00 hrs. - Registration

09.00 – 12.00 hrs. - Lecture on "Get to know the Administrative Court...the

People's Pillar/Informativeness of the Administrative Court and

the filing of an administrative case" given by Mr. Wichchai

Dhampradip, Judge of the Songkhla Administrative Court

12.00 – 13.00 hrs. - Lunch

13.00 – 16.00 hrs. - Lecture on "Administrative Cases Relevant to Students and

Universities" given by Mr. Wichchai Dhampradip, Judge of

the Songkhla Administrative Court

16.00 – 17.00 hrs. - Group division activity for reinforcing the value and attitude

of justice and honesty

Organized by Mr. Thuanthong Thongtem and his team

18.00 – 19.00 hrs. - Dinner

19.00 – 21.00 hrs. - Recreation/Activity Group

Organized by Mr. Thuanthong Thongtem and his team

Thursday 2nd July 2015

08.30 – 09.00 hrs. - Registration

09.00 – 12.00 hrs. - Group division activity for reinforcing the value and attitude

of justice and honesty

Organized by Mr. Thuanthong Thongtem and his team

12.00 – 13.00 hrs. - Lunch

13.00 – 16.00 hrs. - Group division activity for reinforcing the value and attitude

of justice and honesty

- Role play

Organized by Mr. Thuanthong Thongtem and his team

16.00 – 18.00 hrs. - Practice for acting activities

18.00 – 19.00 hrs. - Dinner

19.00 – 21.00 hrs. - Recreation/Activity Group

Organized by Mr. Thuanthong Thongtem and his team

Friday 3rd July 2015

08.30 – 09.00 hrs. - Registration

09.00 -12.00 hrs. - Overall presentation of the Administrative Court's Youth

Camp, Class of 8/2015

12.00 – 13.00 hrs. - Lunch

13.30 – 14.30 hrs. - Certificate-granting ceremony for the participants

- Closing Ceremony

14.30 – 15.30 hrs. - Departure for the Office of the Administrative Courts

Note: 1) Refreshment

- 10.30 10.45 hrs. (Morning)
- 14.15 14.30 hrs. (Afternoon)
- 2) This program is subject to change as appropriate.