### Schedule

Strengthening Local Communities and Local Leaders - the Process of Strengthening of

## Participatory Democracy Leadership

## 19 – 21 July 2015

## Phuket Orchid Resort & Spa, Phuket Province

\_\_\_\_\_

Sunday, 19 July 2015	
08.00 – 09.00 hrs.	- Registration
09.00 – 10.00 hrs.	- Opening Ceremony
	- Welcoming by Mr. Nisit Jansomwong,
	Governor of Phuket Province
	- Report by Mrs. Norarut Pimsen
	Secretary - General of the Senate Acting as Secretary
	General of the National Legislative Assembly
	- Opening Ceremony and Orientation by
	Prof. Pornpetch Wichitcholchai
	President of the National Legislative Assembly
	- Presentation of the souvenir
	- Break time
10.00 – 11.00 hrs.	- Introducing objectives of the project
	- Introducing project executives and Lecturer
	- Setting up rules and request
11.00 – 12.00 hrs.	- Life and Politics
12.00 – 13.00 hrs.	- Lunch
13.00 – 15.00 hrs.	- The authority of the National Legislative Assembly in the
	context of the mission of the Commission.
15.00 – 17.00 hrs.	- King and Democracy
17.00 – 18.00 hrs.	- Access to communication with the National Legislative
	Assembly / The National Reform Council / The
	Constitution Drafting Committee

- Di	inner
------	-------

- Group Relationship activities

# Monday, 20 July 2015

08.00 – 08.30 hrs.	-	Registration
08.30 – 09.00 hrs.	-	Lesson Review
09.00 – 11.00 hrs.	-	Political reform and new constitution
11.00 – 12.00 hrs.	-	Democracy Participatory
12.00 – 13.00 hrs.	-	Lunch
13.00 – 14.00 hrs.	-	Personality and leadership development
14.00 – 15.00 hrs.	-	Group discussion on Thailand reform and select the ideal
		leader
15.00 – 17.00 hrs.	-	Presenting ideas for Thailand reform and ideal leader
17.00 – 18.00 hrs.	-	VDO presentation on "Role and responsibility of the office
		of the Secretariat of Senate"
	-	Certificate giving Ceremony
18.00 – 19.00 hrs.	-	Democratic Network establishing and planning political
		activities in the future
		- Presenting the future political activities plan
		- Evaluation of the training course
19.30 hrs.	-	Dinner

# Tuesday, 21 July 2015

08.00 – 08.30 hrs.	-	Registration
08.30 – 09.00 hrs.	-	Lesson Review
09.00 – 09.30 hrs.	-	Watching video and pictures collected form the
		course
09.00 – 12.00 hrs.	-	Study Visit the Royal project

14.00 hrs.	-	End of Program / participant return to home town.
13.00 – 14.00 hrs.	-	Lesson learn from the study tour
12.00 – 13.00 hrs.	-	Lunch