



#### Schedule

The Final Workshop Seminar to Strengthen the Network under: the Project on "Strengthening Local Communities and Local Leaders –

the Course of Strengthening Participatory Democracy Leadership Process" B.E 2559 (2016)

During 8-10 September 2016

At Wanda Grand Ballroom A, 5th Floor, Best Western Plus Wanda Grand Hotel, Nonthaburi and Parliament Building, Bangkok

\_\_\_\_\_

### Thursday, 8 September 2016

### At Best Western Plus Wanda Grand Hotel, Nonthaburi

08.00-08.30 hrs. (1 hour) - Registration

08.30-09.00 hrs. (1 hour) - Preparation activities/ Explanation of a Schedule/
Assignment of Activities to a Daily Committee

By Parliamentary Officers of Democracy Promotion and

Provincial Senate Activities Group

- Video Presentation of Activities in the Project on
Strengthening Local Communities and Local Leaders in

B.E. 2559 (2016)

09.00-10.00 hrs. (1 hour) - **Opening Ceremony** 

Welcome Speech by Resident Representative to
 Thailand, Konrad Adenauer Stiftung (Mr. Michael Winzer)

- Report by Secretary-General of the Senate

(Mrs. Wararat Atibaedya)

 Opening Speech by First Vice – President of the National Legislative Assembly (H.E. Mr. Surachai

Liengboonlertchai)

10.00-11.00 hrs. (1 hour)

Lecture on "Next Step of the National Legislative Assembly:
 Draft Constitution Passed a Public Referendum"

	by First Vice-President of the National Legislative Assembly (H.E. Mr. Surachai Liengboonlertchai)
11.00-12.00 hrs. (1 hour)	- Lecture on "The King with the Democratic Regime of Government" by Qualified Lecturer
12.00-13.00 hrs. (1 hour)	- Luncheon
13.00-14.30 hrs.	- Lecture on "Laws around Us" by Qualified Lecturer
(1 hour 30 minutes)	
14.30-14.45 hrs. (15 minutes)	- Break Time
14.45-17.00 hrs.	- Activities of Presenting the Network's Performances by
(2 hours 15 minutes)	Mr. Wichian Buabarn
17.00-18.00 hrs. (1 hour)	- Presentation of Network's Performances
18.00-21.00 hrs. (3 hours)	- Dinner, Recreation Activities
	"Thai Cultural Promotion Network"

# Friday 9 September 2016

08.00-08.30 hrs. (30 minutes)	- Registration/ Activities of Daily Committee
08.30-12.00 hrs.	- Depart from Best Western Plus Wanda Grand Hotel to
(3 hours 30 minutes)	Pay a Study Visit to Ananda Samakhom Throne Hall/ The National Assembly Hall/ Parliament Museum
12.00-13.00 hrs. (1 hour)	- Luncheon at Parliament Club
13.00-16.00 hrs. (3 hours)	<ul> <li>Study Visit to the Historical Routes of Thai Politics and Government (The Royal Plaza/ Memorial Peg of the 1932 Siamese Revolution/ Government House/ Makkhawan Rangsan Bridge/ King Prajadhipok <i>Museum</i>/ Democracy Monument/ Ratchadamnoen Klang Road/ Grand Palace</li> </ul>

Sahathai Samakom Pavillion

- Sign Well-Wishing Books to His Majesty the King at

16.00-17.00 hrs. (1 hour)
 Depart for Royal Thai Navy Convention Hall
 17.00-18.00 hrs. (1 hour)
 Preparation for Network's Recreation Activities
 18.00-21.00 hrs. (3 hours)
 Recreation Activities "Network towards International Forum" at Royal Thai Navy Convention Hall
 Depart from Royal Thai Navy Convention Hall to Best Western Plus Wanda Grand Hotel

## Saturday, 10 September 2016

### At Best Western Plus Wanda Grand Hotel, Nonthaburi

08.00-09.00 hrs. (1 hour)	- Registration/ Activities of a Daily Committee
09.00-11.00 hrs. (2 hours)	- Lecture on "Empowering the Democratic Leadership"
	By Qualified Person
11.00-12.00 hrs. (1 hour)	- Network's Recreation Activities/ Contact Channel with the Secretariat of the Senate
12.00-13.00 hrs. (1 hour)	- Luncheon
13.00-14.00 hrs.	- Assessment of the Seminar and
(45 minutes)	Certificate Presentation Ceremony/ Closing Ceremony
14.00 hrs.	- Departure of Participants