



Agenda

The Final Seminar to Strengthen the Network under the Project on "Strengthening Local Communities and Local Leaders – the Course of Strengthening Participatory Democracy Leadership Process" During 31st August – 2nd September 2017 at Krungthon Ballroom, 3st Floor, the Royal River Hotel and the Parliament Building, Bangkok

<u>Thursday, 31st August 2017</u>

08.00 – 08.30 hrs.	Registration
08.30 – 09.00 hrs.	Preparation and Warm-up Activities
09.00 – 10.00 hrs.	Opening Ceremony Report by Mrs. Wararat Atibaedya Secretary-General of the Senate Opening and keynote address by H.E. Prof. Pornpetch Wichitcholchai President of the National Legislative Assembly
10.00 – 12.00hrs.	Lecture: The next step of the National Legislative Assembly after the Constitution published in the Government Gazette by H.E. Mr. Surachai Liengboonlertchai, 1 st Vice President of the National Legislative Assembly
12.00 – 13.00 hrs.	Luncheon
13.00 – 15.00hrs.	Presenting democratic projects of the Network Members/ Groups discussion
15.00 – 17.00hrs.	Lesson Learned for publishing Democracy By Mr Tuang Untachai, Chairperson of the Committee on Education and Sports
17.00 – 21.00 hrs.	Dinner Activities of the Competition on the Presentation from 4 Parts of Thailand

Friday, 1st September 2017

10.00 – 12.00 hrs.	Activities for artificial flowers; to make the wood flower to be placed on the site of the royal cremation
	By Prof.Thongtong Chantarangsu, Former Permanent Secretary of the Office of Prime Minister
09.00 – 10.00hrs.	Lecture: "Democracy with King as the Head of the State"
08.00 – 09.00 hrs.	Registration/ Warm-up Activities

12.00 – 13.00 hrs.	Luncheon
13.00 – 15.00hrs.	Depart from the hotel
	Visit the Parliament Chamber, Parliament Museum
15.00 – 17.00hrs.	Bangkok historical sightseeing
17.00 – 18.00hrs.	Depart for to the Royal River Hotel
18.00 – 22.00 hrs.	Depart for the River Side Hotel
	To visit the way of life along the Chao Phraya River Sides
22.00 hrs .	Depart from the River Side Hotel to the Royal River Hotel

Saturday, 2nd September 2017

09.00 – 11.00hrs.Lecture: Healthiness and Happy Life By Dr.Sukamol Viphaveepolkul11.00 – 12.00hrs.Activities of the Networks and contact channels12.00 – 13.00hrs.Luncheon13.00 – 14.00 hrs.Evaluation and Conclusion of workshop14.00 hrs.Certificates Giving and Closing Ceremony	08.00 – 09.00 hrs.	Registration/Warm-up Activities
12.00 – 13.00hrs.Luncheon13.00 – 14.00 hrs.Evaluation and Conclusion of workshop	09.00 – 11.00hrs.	
13.00 – 14.00 hrs.Evaluation and Conclusion of workshop	11.00 – 12.00hrs.	Activities of the Networks and contact channels
·	12.00 – 13.00hrs.	Luncheon
14.00 hrs.Certificates Giving and Closing Ceremony	13.00 – 14.00 hrs.	Evaluation and Conclusion of workshop
	14.00 hrs.	Certificates Giving and Closing Ceremony
