



BM-OAC-18-034

Seminar on Preparation for the Administrative Court's Personnel for Performing their Duties at the Yala Administrative Court under Technical Cooperation between the Office of the Administrative Courts and the Konrad Adenauer Stiftung

During 6-9 November 2018 at Seminar 1, B1 Floor,

Administrative Court Premises, Bangkok

Tuesday 6 November 2018

08.30 - 09.00 hrs. - Registration 09.00 - 10.30 hrs. -Lecture on "Policy on the Administration of the Administrative Court and the Administrative Judges' Living in Southern Border Provinces" by President of the Supreme Administrative Court 10.30 - 12.00 hrs.- Discussion on "Benefits of the Administrative Judges and the Personnel of the Office of the Administrative Courts in Southern Border Provinces" by Representative of the Bureau of Human Resources Management 12.00 - 13.00 hrs. - Lunch 13.00 - 14.00 hrs. - Discussion "Benefits of the Administrative Judges and the Personnel of the Office of the Administrative Courts in Southern Border Provinces" (Continued) by Representative of the Bureau of Asset Administration 14.00 – 15.00 hrs. - Discussion "Benefits of the Administrative Judges and the Personnel of the Office of the Administrative Courts in Southern Border Provinces" (Continued) by Representative of the Bureau of Central Administration 15.00 – 16.00 hrs. - Discussion "Benefits of the Administrative Judges and the

Personnel of the Office of the Administrative Courts in Southern Border Provinces" (Continued) by Representatives

the Bureau of Finance and Cost Administration

Wednesday 7 November 2018

08.30 – 09.00 hrs.	- Registration
09.00 – 12.00 hrs.	 Lecture on "Way of Life, Custom, Tradition, Cultures, Bahasa Melayu Patani, and Unrest Situations in Southern Border Provinces" by Mr. Santi Suasaming, Sheikhul Islam Office
12.00 – 13.00 hrs.	- Lunch
13.00 - 16.00 hrs.	- Lecture on "Unrest Situation, Problems, Terrorism and Terrorist Movements, and Terrorist Organization in Southern Border Provinces" by Navy Captain Somkiat Pholprayoon, Deputy Secretary General of Southern Border Provinces Administration Center

Thursday 8 November 2018

08.30 – 09.00 hrs. - Registration

09.00 – 12.00 hrs. - Discussion on "Security Measures in Southern Border

Provinces" by Representatives of Border Patrol Police Bureau,

Royal Thai Police

12.00 – 13.00 hrs. - Lunch

13.00 – 16.00 hrs. - Lecture on "Fundamental Knowledge of Principles of

Islamic Law" by Mr.Pairoj Minden, President of the Songkhla

Administrative Court

Friday 9 November 2018

08.30 – 09.00 hrs. - Registration

09.00 – 12.00 hrs. - Seminar on "Administrative Judges' Experience,

Observations on Trial and Adjudication of Administrative

Cases, National Security Cases in Southern Border Provinces, and Administrative Court Officials' Work

Performance" by Mr.Pairoj Minden, President of the Songkhla

Administrative Court

12.00 – 13.00 hrs. - Lunch

13.00 – 16.00 hrs. - Seminar on "Administrative Judges' Experience,

Observations on Trial and Adjudication of Administrative

Cases, National Security Cases in Southern Border Provinces, and Administrative Court Officials' Work

Performance" (Continued) by Mr. Pairoj Minden, President of the

Songkhla Administrative Court

Remarks:

1. Coffee Break at 10.30-10.45 hrs. and 14.30-14.15 hrs.

2. Lunch at Meeting Room3, B1 Floor

3. This program may be changed as appropriate.
