Seminar
Fully booked

„Катедра Аденауер: Каде одиш, Европа?“

Размислување без граници

Фондацијата Конрад Аденауер и Вилфрид Мартенс Центарот за Европски Студии организираат семинар под наслов „Катедра Аденауер: Kaде одиш, Европа?“

Details

Катедра Аденауер претставува научна и образовна платформа преку која младите студенти и научници ќе се стекнат со пошироко разбирање на сите значајни аспекти на процесот на интеграција во ЕУ, но исто така, ќе се разговара за сите актуелни предизвици со кои се соочува ЕУ.

Add to the calendar

Venue

Крушево

Contact

Johannes D. Rey

Johannes D. Rey (2020) kas

Head of the KAS office in Kasachstan

johannes.rey@kas.de +7 7172 92 50 31
Contact

Davor Pasoski

Research Assistant

Davor.Pasoski@kas.de +389 2 3217 075