Einzeltitel

Политичка мисла бр.61

Фондацијата Конрад Аденауер и Институтот за демократија „Социетас Цивилис„ ви го претставуваат 61-то издание на списанието Политичка мисла.

Би не радувало доколку изборот на текстови направен од страна на меѓународниот уредувачки одбор наиде повторно на Ваш интерес. Како и секогаш се обидовме да се фокусираме на дебата за долгорочни перспективи. Темите како Претставничката демократија, Јавните политики па се до Политичката култура како и актуелните четива од областа на политичката теорија и општествените случувања, се истовремено општествени теми кои се дневно актуелни, но и долгорочни интересни за дискусија, која би сакале да ја збогатиме со актуелното издание.
Контакти

Daniel Braun

Daniel Braun

Leiter des Auslandsbüros Nordmazedonien und Kosovo

daniel.braun@kas.de +389 (2) 3217075 +389 (2) 3217076
Контакти

Sandra Koljackova

Ansprechpartner Mazedonien

програмски менаџер

sandra.koljackova@kas.de +389 2 3217 075