Forum

“E ardhmja dhe sfidat e sistemit energjitik në Shqipëri”

Fondacioni Konrad Adenauer organizon me datën 4 nëntor tryezen e rrumbullaket me temë “E ardhmja dhe sfidat e sistemit energjitik në Shqipëri”

Details

Sektori i energjisë mban peshën kryesore në zhvillimin e sigurt dhe të qëndrueshëm të një vendi. Ai influencon drejtpërdrejt në treguesit bazë të nivelit ekonomik dhe të mirëqënies. Potencialet energjitike si një nga pasuritë më të mëdha të një vendi duhen shfrytëzuar në mënyrën më efiçente të mundshme për të marrë prej tyre produktin optimal.

Fondacioni Konrad Adenauer organizon me datën 4 nëntor tryezen e rrumbullaket me temë “E ardhmja dhe sfidat e sistemit energjitik në Shqipëri”.

Në këtë tryezë do të diskutohet jo vetëm rreth liberalizimit dhe komercializimit të tregut të energjisë elektrike por edhe rreth modelit të tregut të energjisë, i cili aktualisht ndodhet përballë sfidave të mëdha si: mospagesa e faturave të energjisë elektrike nga ana e konsumatorëve, norma e ulët e mbledhjes së borxheve etj.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Rogner
Bulevardi Dëshmorët e Kombit,
1234 Tiranë
Albanien

Anfahrt

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien