Gespräch

"Ekonomia Sociale e Tregut dhe Transformimi Ekonomik"

Receta e suksesit në Republikën Federale të Gjermanisë

Albanian Center for Good Governance dhe Fondacioni Konrad Adenauer sjellin në Shqipëri Z. Andreas Lämmel, deputet në Bundestag dhe Kryetar i Grupit Parlamentar CDU/CSU në Komisionin për Çështjet e Ekonomisë dhe Energjisë.

Details

Zoti Lämmel do të flasë për temën: "Ekonomia Sociale e Tregut dhe transformimi ekonomik - receta e suksesit në Republikën Federale të Gjermanisë".

Referimi i zotit Lämmel do të pasohet me diskutime rreth kësaj teme si dhe rreth perspektivës së marrëdhënieve ekonomike mes Shqipërisë e Gjermanisë në dritën e vizitës zyrtare të Kancelares së RFGJ-së, Znj. Angela Merkel në Tiranë.

Aktiviteti zhvillohet të enjten, datë 09.07.2015, nga ora 15.00 – 17.00, në Hotel Tirana (salla Abret).

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Tirana International, salla Abret

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien