Workshop

“Power to the regions- Decentralisation, Federalism and Regional Competition as answer to the economic crisis”

Fondacioni Konrad Adenauer organizon në bashkëpunim me Austrian Economic Center tryezën e rrumbullakët me temë:

Details

“Power to the regions- Decentralisation, Federalism and Regional Competition as answer to the economic crisis”.

Qëllimi i kësaj tryeze është të analizojë gjendjen aktuale të pushtetit dhe administratës lokale. Gjithashtu do të diskutohen edhe masat për nxitjen e decentralizimit të pushtetit, progresin dhe zgjerimin e autonomisë vendore.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Rogner
Bulevardi Dëshmorët e Kombit,
1234 Tiranë
Albanien

Anfahrt

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien