Expertengespräch

"Reforma në drejtësi: Adaptimi i Legjislacionit Evropian"

Fondacioni Konrad Adenauer sjell në Tiranë ekspertin ligjor gjerman Z. Marc Lienau, i cili do të ofrojë ekspertizë për specialistët e misionit EURALIUS, në kuadër të përafrimit të ligjit për falimentimin me strukturat e kërkuara evropiane.

Details

Fondacioni Konrad Adenauer sjell në Tiranë ekspertin ligjor gjerman Z. Marc Lienau, i cili nga data 27 deri më 30 prill 2015 do të ofrojë ekspertizë për specialistët e misionit EURALIUS, pranë Ministrisë së Drejtësisë, në kuadër të përafrimit të ligjit për falimentimin me strukturat e kërkuara evropiane.

Z. Lienau do të ketë takime me ekspertë të Euralius dhe të Agjencisë së Mbikëqyrjes së Falimentit, ku do të këshillojë draft ligjin për falimentimin, në kuadër të përafrimit me direktivat europiane.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

EURALIUS

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113