Workshop

Arti dhe aftësia e komunikimit politik

Workshop me të rinj të angazhuar të Forumit Rinor të Partisë Demokratike

Trajnim me të rinj anëtarë të Forumit Rinor të Partisë Demokratike dhe me ekspertin e fushës së komunikimit, gazetarin Franko Egro

Details

Ky workshop ka për qëllim të përçojë njohuri të komunikimit politik. Do të ndahet në tre pjesë mbi temën se si t'i kuptojmë dhe t'i përdorim mediat në të mirën tonë: Të njohim audiencën, të dërgojmë mesazhin e duhur, të drejtojmë një fushatë të suksesshme.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Xheko Imperial Hotel

Referenten

  • Franko Egro

    Bereitgestellt von

    Auslandsbüro Albanien