Workshop

Campaign Bootcamp

Trajnim intensiv dy-ditor mbi fushatat zgjedhore digjitale

Trajnim dyditor me të rinj të përzgjedhur të Forumit Rinor të Partisë Demokratike, FRDP

Details

Campaign Boot Camp quhet trajnimi dy-ditor intensiv më 9 dhe 10 Shkurt 2018 për anëtarë të përzgjedhur të Forumit Rinor të Partisë Demokratike, FRPD. Ky workshop përçon njohuri për një menaxhim të mirë fushate zgjedhore nga ana e të apasionuarve digjitalë dhe të menaxherëve të fushatave të FRPD-së. Tej mase praktik dhe interaktiv, trajnimi është hartuar për të frymëzuar, për të ushtruar dhe forcuar aftësitë e nevojshme për t'u përballur me sfidat e zgjedhjeve të ardhshme vendore. Për këtë Fondacioni Konrad Adenauer ka ftuar dy trajnues të përgatitur nga Cosmonauts & Kings Berlin , Juri Schnöller dhe Stefan Wacker.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Rogner

Referenten

 • Juri Schnöller
  • Stefan Wacker

   Publikation

   Campaign Bootcamp
   Jetzt lesen

   Bereitgestellt von

   Auslandsbüro Albanien