Vortrag

E Drejta Private Europiane dhe Ndërkombëtare

Cikël leksionesh

Fondacioni Konrad Adenauer në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë, pranë Universitetit të Tiranës, organizojnë një cikël leksionesh mbi "Të Drejtën Private", me Dr. Christa Jessel-Holst nga Instituti Max Planck i Hamburgut.

Details

Në kuadër të bashkëpunimit mes Fondacionit Konrad Adenauer dhe Fakultetit të Drejtësisë, pranë Universitetit të Tiranës, nga data 17 nentor deri më 21 nentor 2014 vjen për një cikël ligjeratash mbi të drejten private Dr. Christa Jessel-Holst nga Instituti Max Planck i Hamburgut.

Ligjeratat do të mbahen në gjuhën angleze edhe pranë Gjykatës së Lartë, pranë Shkollës së Magjistraturës dhe në Departamentin e Drejtësisë të Universitetit të Vlorës.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Fakulteti i Drejtësisë

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien