Vortrag

Ligjëratë mbi konceptin e së majtës dhe së djathtës në politikë

Fondacioni Konrad Adenauer sjell ne Shqipëri profesorin e shkencave politike, Dr. Karsten Grabow, për të mbajtur një ligjëratë mbi konceptin e së majtës dhe së djathtës në politikë.

Details

Dr. Grabow do të diskutojë mbi këtë temë me grupe të ndryshme të rinjsh nga Fakulteti i Shkencave Sociale, Departamenti i Shkencave Politike pranë Universitetit të Tiranës, me studentë të Universitetit “Aleksandër Moisiu“ në Durrës, me grupin e të rinjve koordinatorë të Partisë Demokratike si dhe me praktikantët e studentë të tjerë në ambjentet e Ministrisë së Punëve të Jashtme. Takimet do të zhvillohen në datat 2 dhe 3 dhjetor 2015.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Universiteti i Tiranes & Universiteti "Aleksander Moisiu"

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien