Diskussion

Platforma e dialogut të drejtuesve të ardhshëm - Reforma në drejtësi

Diskutim mes ekspertësh e të rinjsh organizuar nga Fondacioni Konrad Adenauer dhe Qendra për Studime Europiane

Details

Fondacioni Konrad Adenauer dhe Qendra për Studime Europiane organizojnë në kuadër të Platformës së dialogut të drejtuesve të ardhshëm një takim mes të rinjsh të përzgjedhur dhe Z. Oerd Bylykbashi, e Z. Gerti Bogdani, për të diskutuar mbi reformën në drejtësi, qasjen e të rinjve ndaj sistemit të drejtësisë në vend e pritshmëritë për të ardhmen. Një diskutim mbi të njëjtën temë u zhvillua më 18 mars 2016 në Tiranë. Të ftuar ishin dy juristë të shquar, Prof. Dr. Altin Shegani, dekan i Fakultetit të Drejtësisë në Universitetin e Tiranës dhe Z. Enkelejd Alibeaj, ish ministër i drejtësisë.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Durrës

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien