Expertengespräch

Workshop in Albanischen Amtsgerichten

Nga data 18 – 21 shtator 2013 Fondacioni

Details

Konrad Adenauer organizoi një seri seminaresh në gjykatat e rretheve Pogradec, Korçë, Përmet, Sarandë. Prof. Xhezair Zaganjori, Kryetar i Gjykatës së Lartë dhe Prof. Ardian Nuni, anëtar i Gjykatës së Lartë diskutuan me gjyqtarët e rretheve, prokurorë, avokatë e juristë mbi problematikat e punës në gjykatat përkatëse në kuadër të zhvillimit të shtetit të së drejtës në vend dhe përqasjes ndaj standarteve të Bashkimit Evropian.

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Auslandsbüro Albanien
Blv. "Dëshmorët e Kombit", Zwillingsturm 1, 11. Stockwerk, Office A3,
Tirana
Albanien
Zur Webseite

Anfahrt

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien