Asset-Herausgeber

Event

Ceremonia përmbyllëse e ciklit të trajnimeve "Media në Demokratizim"

Qendra Shqiptaro-Gjermane për trajnimin e gazetarëve të rinj, mbështetur nga Fondacioni Konrad Adenauer, në bashkëpunim me Departamentin e Gazetarisë dhe Konumikimit,organizoi ceremoninë përmbyllëse të ciklit të trajnimeve "Media në Demokratizim".

Asset-Herausgeber

Details

Qendra Shqiptaro-Gjermane për trajnimin e gazetarëve të rinj, mbështetur nga Fondacioni Konrad Adenauer, në bashkëpunim me Departamentin e Gazetarisë dhe Konumikimit, organizoi ceremoninë përmbyllëse të ciklit të trajnimeve "Media në Demokratizim".

Në ceremoninë e zhvilluar në ambjentet e Hotel Rogner, morrën pjesë dhe përshendetën nismën, personalitete të larta të arsimit dhe medias në vend, si ministrja e arsimit, znj. Lindita Nikolla, kryetari i komisionit të medias, z. Genc Pollo, dekani i Fakultetit të Filologjisë dhe Historisë, z.Shezai Rokaj dhe shefi i Departamentit të Gazetarisë dhe Komunikimit, dr. Artan Fuga.

Në fund të ceremonisë u shpërndanë certifikata për pjesmarrësit e suksesshëm që ndoqën ciklin 7 mujor të seminareve. Fodacioni Konrad Adenauer mundësoi edhe dy cmime, që konsistojnë në një vizitë studimore, një javore, në Gjermani, pranë agjensisë së lajmeve "Deutsche Welle", për dy produksionet më të mira, prezantuar në kuadër të këtij cikli trajminesh për gazetarët e rinj.

Asset-Herausgeber

Zum Kalender hinzufügen

Veranstaltungsort

Hotel Rogner
Bulevardi Dëshmorët e Kombit,
1234 Tiranë
Albanien

Anfahrt

Kontakt

Dr. Thomas Schrapel

Dr

Direktor des Regionalprogramms Politischer Dialog Südkaukasus

thomas.schrapel@kas.de +995 32 2 459112
+995 32 2 459113

Asset-Herausgeber

Asset-Herausgeber

Bereitgestellt von

Auslandsbüro Albanien