Einzeltitel

Европа во криза. Последиците врз јавното мислење во Северна Македонија

Фондацијата Конрад Аденауер во соработка со Институтот за демократија Социетас Цивилис од Скопје ви го претставуваат истражувањето “ Европа во криза. Последиците врз јавното мислење во Северна Македонија” на авторите Анамарија Велиновска и Ана Софеска.
Контакт

Daniel Braun

Daniel Braun

Официјален претставник на канцеларијата за Северна Македонија и Косово

daniel.braun@kas.de +389 (2) 3217075 +389 (2) 3217076
Контакт

Sandra Koljackova

Ansprechpartner Mazedonien

Програмски менаџер

sandra.koljackova@kas.de +389 2 3217 075