EU Germany
Gjermania është e përkushtuar për një Evropë të bashkuar

Fillimi i presidencës gjermane të BE

Doris Pack

Takim në mes të Doris Pack dhe Isa Mustafës

Drejtori i zyrës së KAS në Prishtinë, Norbert Beckmann-Dierkes, shoqëroi znj. Doris Pack gjatë takimit me Kryetarin e LDK-së z. Isa Mustafa.
Takim R. Wieland dhe delegacioni - B. Mustafa Granit Ternava

Takim në mes të Zv. Presidentit të Parlamentit Evropian dhe Ministrit të Bujqësisë

Z. Rainer Wieland dhe Z. Besian Mustafa Diskutuan rreth një bashkëpunimi të mundshëm në fushën e Kooperativave Bujqësore, projekt që promovohet prej KAS tash 4 vite.
Takim R. Wieland dhe delegacioni - B. Mustafa Granit Ternava

Takim në mes të Zv. Presidentit të Parlamentit Evropian dhe Ministrit të Bujqësisë

Z. Rainer Wieland dhe Z. Besian Mustafa Diskutuan rreth një bashkëpunimi të mundshëm në fushën e Kooperativave Bujqësore, projekt që promovohet prej KAS tash 4 vite.
CDU/CSU
Në kuadër të konferencës së bashkëpunëtorëve të Evropës dhe A...

Takim me Grupin Punues për Ballkanin Perëndimor të CDU/CSU

Shefat e zyreve të KAS'it nga Evropa Juglindore u takuan me grupin punues për Ballkanin Perëndimor të grupit parlamentar CDU/CSU për të raportuar mbi situatën në terren dhe për të d...
1930 - 2017

Fondacioni Konrad Adenauer mban zi për Helmut Kohlin

Një burrë shteti gjerman i jashtëzakonshëm dhe një evropian i shquar u largua prej nesh. Fondacioni Konrad Adenauer mban zi për ish-kancelarin Dr. Helmut Kohl, kancelarin e unifikim...
mësoni më shumë

i mirëpritur

Ne jemi një fondacion politik i cili është aktiv në Gjermani me dy qendra të trajnimeve dhe të edukimit si dhe me 16 zyre në zonat e tjera të Gjermanisë, poashtu jemi të angazhuar në më shumë se 200 projekte në mbi 120 vende të botës.

më shumë rreth nesh