Pavaresia
Urime Kosovë!

Më 17 shkurt Kosova feston trembëdhjetë vjetorin e Pavarësisë

KAS u uron qytetarëve të Kosovës çdo të mire në 13 vjetorin e Pavarësisë! KAS do të vazhdon të qëndrojë përkrah Kosovës dhe do të mbështesë rrugën e saj drejt së ardhmes.
Braun-Mustafa

Takim në mes të shefit të zyres së KAS për Kosovë z. Braun dhe Kryetarit të LDK-së z. Mustafa

Me 15 janar shefi i ri zyres së KAS’it për Kosovë z. Daniel Braun kishte takim njoftues me kryetarin e LDK-së z. Isa Mustafa me të cilin diskutuan për bashkepunim të ardhshëm.
Westbalkan Botschafterkonferenz in Berlin

Die Zukunft der Erweiterungspolitik und die transatlantische Partnerschaft

Unter strengen Hygienevorschriften fand im Rahmen der deutschen EU-Ratspräsidentschaft am 7. September die 5. Westbalkan-Botschafterkonferenz der Konrad-Adenauer-Stiftung statt.
mësoni më shumë
EU Germany
Gjermania është e përkushtuar për një Evropë të bashkuar

Fillimi i presidencës gjermane të BE

Leikert im Interview zum EU-Gipfel mit Westbalkanstaaten

„Westbalkan ist nicht Hinterhof, sondern Innenhof Europas“

Dr. Katja Leikert MdB über die Zukunft der EU-Erweiterungspolitik, das virtuelle Gipfeltreffen und europäische Solidarität mit dem Westbalkan in Zeiten von Corona.
mësoni më shumë
Ausländische Hilfe, Öffentlichkeitsarbeit, Wahrnehmung

Balkan: Geopolitik in Zeiten von Corona

Die Corona-Pandemie ist ein Stresstest für globale Wertschöpfungsketten, nationale Gesundheitssysteme und die Resilienz von Gesellschaften – mit offenem Ausgang.
mësoni më shumë

i mirëpritur

Ne jemi një fondacion politik i cili është aktiv në Gjermani me dy qendra të trajnimeve dhe të edukimit si dhe me 16 zyre në zonat e tjera të Gjermanisë, poashtu jemi të angazhuar në më shumë se 200 projekte në mbi 120 vende të botës.

më shumë rreth nesh