Asset Publisher

Publikim

Dixhitalizimi i kujdesit publik shëndetësor në Kosovë: Pasqyrë e përgjithshme dhe sfidat

Një analizë mbi sfidat dhe potencialin që ka Kosova në zhvillimin e teknologjisë në shërbimet shëndetësore dhe rëndësinë e këtij transformimi për vendin tonë.
mësoni më shumë
PROGRAMI I BURSAVE I KAS

Thirrje për aplikim për bursën e KAS 2023

Fondacioni Konrad Adenauer ka kënaqësinë të ju njoftoj që ka hapur aplikimin për programin e bursave 2022. Afati i fundit për aplikim është 24.11.2023.
mësoni më shumë
Länderreport

Kosovo: Politische und gesellschaftliche Auswirkungen ein Jahr nach Beginn des russischen Angriffskri...

Die kosovarische Regierung nutzt den geopolitischen Antagonismus im Interesse der eigenen Position gegenüber Serbien.
mësoni më shumë
PROGRAMI I BURSAVE I KAS

Thirrje për aplikim për bursën e KAS 2022

Fondacioni Konrad Adenauer ka kënaqësinë të ju njoftoj që ka hapur aplikimin për programin e bursave 2022. Afati i fundit për aplikim është 05.10.2022.
mësoni më shumë

15 Vjet KAS në Kosovë

Më 15 qershor 2022, Fondacioni Konrad Adenauer në Kosovë festoi 15 vjetorin e themelimit
mësoni më shumë
Länderbericht

Der Russische Angriffskrieg gegen die Ukraine – Reaktionen auf dem Westbalkan

Wie haben die Menschen und politischen Institutionen der Region das Handeln Russlands aufgefasst? Was ist für die Zukunft zu erwarten? Unsere Auslandsmitarbeiter geben Antworten.
mësoni më shumë

Asset Publisher

i mirëpritur

Ne jemi një fondacion politik i cili është aktiv në Gjermani me dy qendra të trajnimeve dhe të edukimit si dhe me 16 zyre në zonat e tjera të Gjermanisë, poashtu jemi të angazhuar në më shumë se 200 projekte në mbi 120 vende të botës.

më shumë rreth nesh

Asset Publisher

Asset Publisher

Asset Publisher

Asset Publisher